Try-out

Zo’n 75% van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. In onze huidige maatschappij wordt veel van ons verwacht. Het is belangrijk dat we rustmomenten nemen, zodat zowel lichaam als geest weer even kunnen bijkomen.

 

20,- try-outvoordeel bij uw 1e bezoek

Exact tien jaar na oprichting verhuizen wij met well-being center De Elvenhoeve naar het prachtige Woerden! En dus heten wij de inwoners van Woerden en omstreken van harte welkom op onze nieuwe locatie. ‘Speciaal voor de gasten die kennis willen maken met De Elvenhoeve hebben wij een sensationele try out-aanbieding. Dus kom langs en geniet van één van onze Touch treatments!

U kunt eenmalig gebruik maken van het try-out voordeel van 20,- korting. Dit voordeel wordt uitsluitend verstrekt aan gasten die voor het eerst een behandeling ondergaan bij De Elvenhoeve. Deze actie is geldig t/m eind april op de Touch treatment (spierklachten of just relax-zation) van 90 minuten en Skin Touch treatment (huidbehandeling) van 60 minuten of 75 minuten. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden en actievoorwaarden van toepassing. 

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht