Try-out

De try-outbehandeling stelt u in de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met een behandeling, product en onze huidspecialisten en massagetherapeuten.
U kunt éénmalig gebruik maken van het try-outvoordeel.

 Try-outbehandeling
BodypeelTouch
Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefselmassage, cupping, en koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de soeplesse van het (huid) bindweefsel, centimetervermindering en afhankelijk van het stadium, het verminderen of verdwijnen van panniculose (cellulite).

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.
Huidverbetering anno nu.

Duur van de behandeling: 80 minuten
Reguliere tarief: 105,-
Tijdelijk try-outtarief: 85,-

Deze actie is geldig van 20 mei 2020 tot 20 juli 2020. U kunt éénmalig gebruik maken van het tijdelijke try-outtarief.
 

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht