Try-out

Zo’n 75% van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. In onze huidige maatschappij wordt veel van ons verwacht. Het is belangrijk dat we rustmomenten nemen, zodat zowel lichaam als geest weer even kunnen bijkomen.

 

MixTouch

Deze combinatie van het beste uit onze verschillende massagebehandelingen in één is onze meest succesvolle try-outbehandeling geweest in de afgelopen 10 jaar. Daarom creëren wij nog één keer de mogelijkheid om de MixTouch te reserveren. Tijdens deze treatment maken wij gebruik van de relax-zationtechnieken uit Skin Touch treatments, de drukpunt- en mobilisatietechnieken voor de voeten uit de SportTouch en de volwaardige rug, schouder,- en nekmassage zoals u deze kent uit onze Klassieke Touch.

MixTouch
Duur: 90 minuten
Reguliere tarief: 89,-
Tijdelijk try-outtarief; 69,-


*U kunt éénmalig gebruik maken van het try-outtarief op de massagebehandeling MixTouch van 90 minuten. Plaatst u een reservering voor twee personen dan ontvangt u beide het voordeel van 20,- Deze actie is geldig t/m september en kan niet gecombineerd worden met andere voordeel of kortingsacties. Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden en actievoorwaarden van toepassing.

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht