Try-out

Zo’n 75% van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. In onze huidige maatschappij wordt veel van ons verwacht. Het is belangrijk dat we rustmomenten nemen, zodat zowel lichaam als geest weer even kunnen bijkomen.

 

SUMMERDEAL
1/2 Dagkuur
Voordeeltarief 175,-

LOOK GOOD ON THE BEACH

Skin Touch treatment | Body bindweefselTouch
Bodybehandeling | Duur: 60 minuten

De manuele scrub en bindweefseltechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de bewegelijkheid, comfort en structuren de huid

Skin Touch treatment | IJs & Deep tissueTouch
Huidbehandeling | Duur: 60 minuten
Het idee om net als warmte ook de koude in te zetten voor therapeutische doeleinden, komt uit Japan overgewaaid. De Japanse arts Yamauchi gebruikt in het land van de rijzende zon al ruim dertig jaar de genezende kracht van het koude. Het gebruik van ijs brengt een proces van binnenuit op gang. Door het gebruik van ijs wordt de doorbloeding gestimuleerd en lymfeklieren geactiveerd. Het resultaat is een versnelde aanmaak van gezonde cellen en afvoer van beschadigde cellen en andere ongeregeldheden. Het onderhuidse weefsel wordt op deze manier geactiveerd en de huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende versteviging, verbetering het comfort en jeugdige frisse helderheid.

Inclusief:  
- Tussendoortje
- Gebruik van badjas en handdoeken
- Slippers

Aanvang 09:30 uur
Vertrek 12:30 uur
of
Aanvang 13:45 uur
Vertrek 16:45 uur

* U kunt éénmalig gebruik maken van het voordeeltarief 175,- voor de 1/2 Dagkuur Summerdeal | Plaatst u een reservering voor twee personen dan maakt u beide gebruik van deze actie. De voordeeltarieven zijn geldig op reserveringen geplaatst voor 30 augustus 2019. De voordeeltarieven kunnen niet gecombineerd worden met andere voordeel of kortingsacties. Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden en actievoorwaarden van toepassing.

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht