Try-out

Zo’n 75% van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. In onze huidige maatschappij wordt veel van ons verwacht. Het is belangrijk dat we rustmomenten nemen, zodat zowel lichaam als geest weer even kunnen bijkomen.

 

Try-outtarief 69,-
Relax-zation
Qua ShaTouch

Wanneer er te veel van het lichaam gevergd wordt is ons lichaam niet in staat voldoende te ontgiften. Afvalstoffen en toxines hopen zich op. Er ontstaat onevenwichtigheid in de spieren en het bindweefsel. In de try-out Touch treatment Qua ShaTouch stimuleren wij met de milde en ontspannende massage schraap technieken de doorbloeding, waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de weefsels hun evenwicht hervinden.

Tijdens deze behandeling ondergaat u de uitgebreide rug, schouder,- en nekmassage van 70 minuten en de milde nek, gelaat en hoofdhuid Qua Sha massage van 20 minuten.

Touch treatment | Qua ShaTouch

massagebehandeling rug, schouder, nek, gelaat en hoofdhuid
Duur: 90 minuten

Reguliere tarief: 89,-
Try-outtarief: 69,-

U kunt eenmalig gebruik maken van het try-out tarief van 69,- Dit voordeeltarief is uitsluitend geldig op de massagebehandeling Touch treatment | Qua ShaTouch van 90 minuten. Deze actie is geldig op reserveringen geplaatst voor 31 mei 2019. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden en actievoorwaarden van toepassing. 

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht