Pilot Touch treatments

Wij zijn opgeleid volgens de visie van het zusterbedrijf GreenTouch Education. De overtuiging dat een goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist in staat is in het lichaam te voelen.

Pas als in het lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen. Elke GreenTouch educatie start met de FunderingsTouch: het leren voelen in het lichaam.

 

Het leerstuk van de Touch treatments is ontwikkeld door Josan van der Meer en Monique Borsboom. De gezichten achter De Elvenhoeve.

Jarenlang reisden zij af naar het verre Oosten en onze Oosterburen om hier bij de beste leermeesters in de leer te gaan. Zo leerde Singapore hen de grondslag van de diepe weefselmassage, Japan de grondslag van de shiatsu, China de grondslag van cupping en Duitsland de grondslag van de bindweefselmassage.

Zij ontwikkelden de Touch treatments tot eind 2016 uitsluitend voor De Elvenhoeve. In dit jaar groeide de behoefde voor het overbrengen van kennis en vaardigheden. Zij besloten hun succesfactor te vermarkten in het zusterbedrijf GreenTouch Education.

Binnen het kleinschalig well-being concept De Elvenhoeve, geroemd om haar vakbekwame behandelingen worden tot op heden de nieuwste Touch technieken en Touch treatments ontwikkeld en als eerste geïntroduceerd.