Well-being center

Well-being center De Elvenhoeve is vooruitstrevend en gespecialiseerd in duurzame huidverbetering, relax-zation en spiergerelateerde klachten.

Karakteristiek voor de De Elvenhoeve zijn de hoogwaardige behandelingen, waarbij alle tijd voor u genomen wordt. Persoonsgerichtheid, vriendelijkheid en privacy staan voorop.

Alleen, in eigen kring of met uw partner, in volledige rust genieten van een doelgerichte behandeling of geheel verzorgde 1/2 dagkuur.

 

Referenties

Actueel

Partners

 • Ik ben eindelijk klachtenvrij. Weet niet hoe ik jullie hiervoor moet bedanken.

 • Verbluffend! Nu weet ik pas wat een goede behandeling inhoud. 

 • Ik kom al 5 jaar bij De Elvenhoeve en jullie verassen mij nog steeds. Elke behandeling is weer een nieuwe beleving.
   NIEUW EXPERTISE
PigmentTouch
Wij beheersen de expertise en de specialistische behandelingen en hebben de nodige ervaring om uw pigmentatie storingen in het gelaat, hals en decolleté met het gewenste resultaat te behandelen.
 •  
  Éminence is onze partner in volledig biologische/ bio-dynamische cosmetica. Het eerste volledige biologische/ bio-dynamische cosmeticamerk dat resultaten vergelijkbaar en mooier realiseert als cosmeticamerken met chemische productieprocessen en/of ingrediënten.
 •  
  ME-Line is onze partner in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. ME-Line is ontwikkeld door Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten.


 • pH Formula is onze partner op het gebied van peeling. De productlijnen staan garant voor revolutionaire resultaten en gegarandeerd verbetering van de gezondheidsconditie van uw huid. 


 • Wij zijn opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een therapeut in staat is in het lichaam te voelen. 

  Pas als in het lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen. 
 • Twee jaar nadat De Elvenhoeve haar deuren opende werd zij uitgeroepen tot
  Beste instituut van Nederland vanwege de vooruitstrevende visie op de toekomst. Nu motiveren en ondersteunen wij andere ondernemers in hun streven naar deze prijs!
   
 • InTouw is onze betrouwbare partner bij coachingsvraagstukken of pijnpunten op het psychologische vlak.

Meer referenties »

Terug

Toevoegen

Lees meer »

Volgende »