Kleinschalig well-being center

Kleinschalig well-being center De Elvenhoeve is vooruitstrevend en gespecialiseerd in huidverbetering, relax-zation en spiergerelateerde klachten.

Karakteristiek voor de De Elvenhoeve zijn de hoogwaardige behandelingen, waarbij alle tijd voor u genomen wordt. Persoonsgerichtheid, vriendelijkheid en privacy staan voorop.

Alleen, in eigen kring of met uw partner, in volledige rust genieten van een doelgerichte behandeling of geheel verzorgde 1/2 dagkuur.

 

Referenties

Actueel

Partners

 • Ik kom al 5 jaar bij De Elvenhoeve en jullie verassen mij nog steeds. Elke behandeling is weer een nieuwe beleving.
   

 • Ik heb genoten van de heerlijke behandeling met fijne producten en het resultaat is voelbaar en zichtbaar. Dank je wel en tot snel.

 • Een kleinschalig well-being center met een personal touch, waar ontspanning en kwaliteit hoog in het vaandel staan, waar je leert rusten en luisteren naar je lichaam.... ik ben fan van De Elvenhoeve! Vandaag heb ik de warm zand touch mogen ervaren. En dat was in één woord geweldig!

  

WISH FOR

Hang nu uw favoriete behandeling of product in onze kerstboom en win het!
 •  
  Éminence is onze partner in volledig biologische/ bio-dynamische cosmetica. Het eerste volledige biologische/ bio-dynamische cosmeticamerk dat resultaten vergelijkbaar en mooier realiseert als cosmeticamerken met chemische productieprocessen en/of ingrediënten.


 • IMAGE Skincare is onze partner op het gebied van peeling. De productlijnen staan garant voor revolutionaire resultaten en gegarandeerd verbetering van de gezondheidsconditie van uw huid. 


 • Wij zijn opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een therapeut in staat is in het lichaam te voelen. 

  Pas als in het lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen. 
 • Twee jaar nadat De Elvenhoeve haar deuren opende werd zij uitgeroepen tot
  Beste instituut van Nederland vanwege de vooruitstrevende visie op de toekomst. Nu motiveren en ondersteunen wij andere ondernemers in hun streven naar deze prijs!
   
 • InTouw is onze betrouwbare partner bij coachingsvraagstukken of pijnpunten op het psychologische vlak.

Meer referenties »

Terug

Toevoegen

Lees meer »

Volgende »