Try-out

De try-outbehandeling stelt u in de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met een behandeling, product en onze huidspecialisten en massagetherapeuten.
U kunt éénmalig gebruik maken van het try-outvoordeel.

 

Try-outbehandeling
WarmteTouch

In deze massagebehandeling voor het rug, schouder-en nekgebied worden de spieren op een vriendelijke maar doeltreffende manier losgemaakt met technieken uit de klassieke massage en Alpha-kwartszand warmtestempels. Deze stempels worden tijdens de behandeling regelmatig verplaatst. Dit geeft een intens warm gevoel en dient niet alleen ter ontspanning maar ook als hulp voor het opheffen van diepliggende blokkades.

De focus van deze behandeling ligt op het verminderen van gevoelens van stress, het versoepelen van de spieren, pezen en gewrichten, het bevorderen van de bloedsomloop en stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. De WarmteTouch draagt zowel lichamelijk als geestelijk bij aan het behoud van een goede gezondheid.

Wij adviseren de WarmteTouch bij:
- de behoefte aan een diepe ontspanning
- vermoeidheidsverschijnselen
- creëren van een betere balans tussen de alledaagse drukte en rust.

WarmteTouch
Duur: 75 minuten
Reguliere tarief: 85,-
Try-out voordeeltarief: 70,-

Deze try-out is geldig op reserveringen geplaatst tussen 13 november en 30 januari 2020. Het voordeeltarief kan niet gecombineerd worden met andere actie's of het abonnementvoordeel.
 

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht