Try-out

Zo’n 75% van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. In onze huidige maatschappij wordt veel van ons verwach. Het is belangrijk dat we rustmomenten nemen, zodat zowel lichaam als geest weer even kunnen bijkomen. Even onderdompelen in een ontspannen sfeer om helemaal tot rust te komen. 

 

MIX &
Geniet van uw try-outvoordeel

In de massagebehandeling MixTouch zijn de door onze gasten meest gewaardeerde facetten gecombineerd in één behandeling.
De tropische geuren van de coccus, citrus & monoi nemen u mee op wellnessreis.


Er wordt gebruik gemaakt van de relax-zationtechnieken uit FaciemTouch, de drukpunt- en mobilisatietechnieken voor de voeten uit de SportTouch
en de volwaardige rug, schouder,- en nekmassage zoals u deze kent uit onze Klassieke Touch.

MixTouch | Duur 90 minuten
Tijdelijk try-outtarief: 77,50

Regulier tarief: 97,50

Wij hebben de overtuiging dat een goede behandeling pas gegeven of voorgeschreven kan worden als uw therapeut in staat is in het lichaam te voelen.
Pas als in het lichaam gevoeld wordt, kunnen blokkades, verklevingen of zwaktes gevonden worden en is het mogelijk deze te verhelpen.
Dit is de kracht van onze behandelingen (Touch treatments).

................................

*Het voordeeltarief van de try-outactie MixTouch is geldig op reservering geplaatst voor 30 november 2017 van maandag t/m zaterdag van 09:30 uur tot
17:30 uur. U kunt éénmalig gebruik maken van deze actie. Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere acties of i.p.v. abonnementbehandelingen.

Reserveren

Cadeaubon

Cadeau geven (cadeaubon)

Bevestigen

Reservering


Overzicht